Taco

Taco-muffins

Therese Krågenes skriver om lavkarbokosthold på bloggen mettdotcom og tyr gjerne til enkle løsninger som bakemikser. Disse muffinsene er sunne og gode, og fine som matpakker.

Publisert

Taco-muffins
(ca. 12 stk.) 
Grunndeig fra Bakeglede (bland sammen med 0,5 dl olje, 1 dl vann, 3 egg og litt oregano).

400 gram kjøttdeig
1/4 løk
mais
revet ost

Krydder:
oregano
chili
hvitløk
spisskumin
koriander
paprikapulver
litt salt

Bland deigen godt sammen.

Stek kjøttdeig og løk med litt olje i pannen.

Smak til med krydderet alt etter hvor mye smak du ønsker.

Legg først litt revet ost og en halv spiseskje med deigen i bunnen av muffinsformene.

Deretter fyller du opp med kjøtt.

Strø litt mais oppå kjøttet og deretter en halv spiseskje deig igjen.

Dytt det godt ned i muffinsformen før du strør revet ost på toppen.

Stekes midt i ovnen på 180 grader i ca. 20 minutter til osten er gyllen.

Kan spises som de er (varm eller kald), og gjerne sammen med litt salat, rømme og salsa. 

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer