Høst

Tagliatelle med kantarell

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Siren Lauvdal





(Til 2 personer)
2 hg ferske kantareller eller traktkantareller
250 g fersk pasta
1 ss olivenolje
2 hvitløkbåter
3 kvaster med bladpersille
salt og pepper
1/2 dl hvitvin

Rens soppen og del den i grove biter. Hakk hvitløk og la den surre i oljen – ha så i persillen. Pass på så varmen ikke er for høy. Hvitløken skal bare sette smak i oljen. Ha i kantarellene og stek videre. Smak til med pepper og salt. Øk varmen på stekepannen og ha i vinen. La den koke litt inn. Kok pasta i mye, godt saltet vann. Bland inn soppblandingen og server. Gjerne med nyrevet parmesan.

Tortellini med kantareller
Tortellini med kantareller Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer