Pasta

Tagliatelle med kylling

Publisert
Sist oppdatert
Tekst og foto: Hanne Buxrud





(Til 4 personer)
4 kyllingfilet
1 sitron
4 fedd hvitløk
2 ts paprikapulver
2 ss fersk estragon
2 ts tørket estragon (fordi den ferske har lite smak så tidlig på året)
1–2 bokser tomater
salt og nykvernet pepper
400 g tagliatelle
fersk parmesan

Skjær kyllingfiletene i strimler, ca. 1 cm brede. Press sitronsaften i en liten bolle. Knus hvitløken og ha den i bollen sammen med paprikapulver og estragon. La kyllingen marinere i rundt 30 minutter. Stek kyllingbitene i litt smør eller olje til de har fått noe farge, hell over tomater og la det surre i 8–10 minutter. Smak til med salt og pepper. Ønsker du en mildere saus, kan du gjerne ha i litt fløte eller rømme. Server med nykokt pasta og fersk parmesan.

Tagliatelle med kylling
Tagliatelle med kylling Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer