Kelly Preston

- Takk for at du gjorde verden til et bedre sted

Kondolansene lar ikke vente på seg etter at den triste nyheten om Kelly Prestons bortgang ble kjent.

BRYSTKREFT: Etter en to år lang kamp mot brystkreft, døde nylig skuespillier Kelly Preston, kun 57 år gammel. Både ektemannen John Travolta og deres datter Ella Travolta har delt rørende innlegg i sosiale medier. FOTO: NTB Scanpix
BRYSTKREFT: Etter en to år lang kamp mot brystkreft, døde nylig skuespillier Kelly Preston, kun 57 år gammel. Både ektemannen John Travolta og deres datter Ella Travolta har delt rørende innlegg i sosiale medier. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den verdensberømte «Grease»-skuespilleren John Travolta (66) startet denne uken med å formidle den triste nyheten om at hans 57 år gamle kone, skuespiller Kelly Preston, er død.

Det skriver han på sin offisielle Facebookside.

- Det er med tungt hjerte jeg nå meddeler at min vakre kone Kelly har tapt sin toårige kamp mot brystkreft. Hun kjempet en tapper kamp med mye støtte og kjærlighet fra så mange, innleder 66-åringen innlegget med.

Han bruker varme og velvalgte ord om sin kone. I tillegg benytter han anledningen til å takke venner, familie og helsevesen for all hjelpen de har fått og forståelsen for at de har gått gjennom en krevende tid. Travolta er også klar på at han vil bruke det aller meste av tiden sin fremover på å være der for barna deres som akkurat har mistet moren sin og som har det tøft.

- Jeg beklager hvis det blir litt stille fra meg en stund, men vennligst vit at jeg virkelig føler all deres kjærlighet de neste ukene og månedene mens vi heles. All min kjærlighet, JT.

Trist nyhet

Innlegget har så langt drøye 151 000 likerklikk og 36 000 kommentarer fra folk som kondolerer. Dødsfallet kommer nøyaktig 43 år etter at Travolta mistet sin daværende kjæreste, Diana Hyland, til samme sykdom. Hun ble kun 41 år gammel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer