Kultur

Tarantino ga C.S.I-rekord

Rekordmange så kultregissørens episode

Publisert
Sist oppdatert
Etter en massiv reklamekampanje oppnådde TVNorge svært høye seertall for spenningsserien C.S.I. Sesongavslutningen var signert regissør Quentin Tarantino, som for de fleste er kjent for filmer som Pulp Fiction og Kill Bill.

- Med Tarantino-episodene av C.S.I sesong 5, satte serien ny all-time high igår, forteller Vivi Trøsvik i TVNorge.

Avslutningen, som gikk over to episoder hadde 384 000 seere av første episode og 410 000 av kveldens andre episode. Dermed ble seriens norske seerrekord fra 2003 slått.

- Tallene er ekstra sterke tatt i betraktning at den gikk så sent som klokken 22.50. Seerandelen var 51 prosent for seerne mellom 12 og 44 år. Snittet for sesong fem havnet på 312 00, hvilket også er det høyeste for serien så langt. Neste tirsdag går vi rett på med sesong 6, sier Trøsvik.

Regissøren selv var også meget fornøyd.

- Jeg er selv en stor tilhenger av C.S.I. Jeg liker karakterenes bakgrunnshistorier. Det er flott å møte dem og jobbe med dem. Ved å følge serien, har jeg blitt kjent med personlighetene. Jeg føler meg sjeldent komfortabel, uttalte Quentin Tarantino under regi av sesongens avsluttende episode.

Moro på settet: Quentin Tarantino (t.h.) sammen med skuespillere og stab i C.S.I. Foto: TVNorge
Moro på settet: Quentin Tarantino (t.h.) sammen med skuespillere og stab i C.S.I. Foto: TVNorge Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer