Vis mer

Thaimat

Thaigryte

Publisert

Thaimat er populært, og du kan lage den aller beste gryten hjemme.

(4 porsjoner)

◗ 2 hvitløkbåter
◗ ca. 500 g kyllingfilet
◗ 3 vårløk
◗ 1 rød paprika
◗ 3 stikler selleri
◗ 1 ss rapsolje
◗ 2-3 rød karripasta
◗ 1 liten boks ananas eller ½ fersk ananas
◗ 1 boks kokosmelk
◗ 3 tørkede limeblader
◗ 1 hønsebuljongterning
◗ 150 g sukkererter
◗ 2 ss hakket frisk mynte

1. Finhakk hvitløken. Skjær kylling i biter. Snitt vårløk i ringer, ­paprika i terninger og selleri i biter.
2. Stek grønnsakene i en panne i litt olje. Tilsett karripasta og ­ananasbiter.
3. Hell på kokosmelk og legg i kyllingbiter, limeblander og ­hønsebuljong.
4. La dette trekke i ca. 10 minutter.
5. Del sukkererter i to og legg i gryten sammen med finhakket mynte og smak til.
6. Server med kokt ris.

 

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer