Tigerangrep

Tigeren bet ham i nakken og trakk ham etter tennene av scenen

Og i publikum satt sjokkerte barnefamilier.

TIGERANGREP: Roy Horn under suksessforestillingen som spilte 14 år i Las Vegas. I 2003 endte showet i tragedie. Tigeren på bildet er en annen. FOTO: NTB
TIGERANGREP: Roy Horn under suksessforestillingen som spilte 14 år i Las Vegas. I 2003 endte showet i tragedie. Tigeren på bildet er en annen. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Las Vegas 3. oktober 2003. Datoen skal for alltid stå som en mørk dag i den amerikanske gamblinghovedstaden, og har risset seg inn i mang en publikummers hukommelse som et traume.

Egentlig begynner dagen som en hvilken som helst dag. Det er magiker Roy Horns 59-årsdag og salen på det sagnomsuste hotellet «The Mirage» er full. 1500 mennesker har kommet for å se den verdensberømte magikerduoen «Siegfried & Roy» som i 14 sammenhengende år har servert et forrykende show med dansere, orkester, og ikke minst tigre og løver som går løse oppe på scenen.

De store kattene gir kveld etter kveld publikum hakeslepp og showet har gjort hovedgaten «The Strip» i spillebyen til et valfartssted også for barnefamilier. Nylig har Siegfried & Roy tegnet livstidskontrakt med «The Mirage».

Tom Cruise på gjestelista

Blant celebritetene som har kommet for å se Siegfried & Roys forestillinger opp gjennom årene er Michael Jackson, Bill Clinton, Demi More Tom Cruise og Penélope Cruz.

Men i dag er det en helt spesiell dag. Ifølge dyretrener Chris Lawrence, som i mars 2019 ga et intervju til The Hollywood Reporter om kvelden det gikk galt, ønsker duoen denne dagen at showet skal bli helt spesielt, ettersom mange av Roys venner sitter i salen for å hedre ham på bursdagen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer