Kultur

Til kamp mot dumme blondiner

Walk the line-stjernen Reese Witherspoon har fått nok. Av med-blondine Jessica Simpson.

Blondine I:Reese Witherspoon er ikke nådig mot blondine-kollega Jessica Simpson.
Blondine I:Reese Witherspoon er ikke nådig mot blondine-kollega Jessica Simpson. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Grunnen? Reese ser rødt av frøken Simpsons dum blondine-image. - Det driver meg til vanvidd, sier Witherspoon til Entertainmentwise.I suksessfilmene Lovlig blond spiller Witherspoon selv det som på overflaten kan virke som en temmelig stereotypisk dum blondine. Rollefiguren Elle Woods svinser rundt i rosa med den bittelille hunden Bruiser som fast følesvenn, og ser ut til å være mest opptatt av å fargekoordinere antrekk og bli forlovet med en kjekkas. Under overflaten finnes det likevel en smart og sterk ung dame som tar Harvards juridiske faktultet med storm. For virkelig dumme blondiner, det vil ikke Witherspoon forbindes med. Witherspoon sier at hun vil «kaste kniver» på Jessica Simpson på grunn av «dum og deilig»-holdningen hennes.- Det driver meg til vanvidd at man skaper et ikon av noen som sier «jeg er søt og dum, er det ikke nusselig?» Mormoren min kjempet ikke for at min generasjon skulle kunne si at det er kult å være dum, sier Witherspoon.Relativt nyskilte Jessica har en formidabel sangkarriere i USA, men er aller mest kjent her til lands på grunn av reality-serien «The Newlyweds». Serien inneholder blant annet en scene hvor Jessica spiser tunfisk og lurer på om det er fisk eller kylling, fordi det står «Tuna - the chicken of the sea» på boksen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer