KK-abonnent

Tilbud: Bli en del av gjengen!

Bli abonnent på KK og få bladet i posten hver 14. dag.

KK er Norges største kvinnemagasin og tilbyr alltid de beste historiene. Bestill et abonnement i dag og gled deg til å motta KK rett hjem i postkassen hver 14. dag.
KK er Norges største kvinnemagasin og tilbyr alltid de beste historiene. Bestill et abonnement i dag og gled deg til å motta KK rett hjem i postkassen hver 14. dag. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vil du bli en del av KK-gjengen og få Norges største kvinnemagasin rett i postkassa? Nå har du muligheten og dét til en kjempegod pris:

I tillegg får du med en superfin toalettveske fra DAY!

Det lønner seg å abonnere! Du betaler kun kr 38 per utgave (butikkpris kr 82), og får alt ekstra vi legger med bladet gratis. I tillegg får du gratis digital tilgang til bladet, inkludert tidligere utgaver. Da kan du lese KK når som helst, hvor som helst! Vi gir også abonnenter spesialtilbud på ulike KK-events og har flere konkurranser kun for abonnenter hvor man kan vinne lekre gaver. Dette vil du ikke gå glipp av! Bestill derfor et abonnement i dag og gled deg til mange gode lesestunder sammen med KK.

BLI KK-ABONNENT OG FÅ MED TOALETTMAPPE FRA DAY.
BLI KK-ABONNENT OG FÅ MED TOALETTMAPPE FRA DAY. Vis mer

Vi byr på journalistikk av høy kvalitet og lesning med substans. Les om blant annet mote, skjønnhet, helse, reiser, mat, shopping og interiør. I tillegg finner du gripende reportasjer og genuine portretter som går i dybden med noen av Norges mest inspirerende kjente personer.

Vi skal gi deg inspirasjon, underholdning og gode tips til hverdagen.

Bestill et abonnement i dag og gled deg til å motta KK rett hjem i postkassen hver 14. dag.

BLI EN DEL AV KK-GJENGEN - BESTILL ABONNEMENT HER!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer