Matthew Perry

TMZ: Friends- stjernen er død

Karakteren Chandler fra 90-tallsserien «Friends» er død, 54 år gammel, ifølge TMZ.

OMKOMMET: Ifølge TMZ skal skuespilleren Matthew Perry ha dødd som følge av drukning. Foto: Jim Ruymen / SHutterstock / NTB
OMKOMMET: Ifølge TMZ skal skuespilleren Matthew Perry ha dødd som følge av drukning. Foto: Jim Ruymen / SHutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En av hovedkarakterene i den folkekjære serien «Friends», Matthew Perry, skal være død. Det melder TMZ.

Den 54 år gamle skuespilleren skal angivelig ha blitt funnet i sitt eget hjem.

Medisinsk personell skal umiddelbart ha satt i gang livreddende førstehjelp, men livet sto ikke til å redde.

Medier som Los Angeles Times og Deadline omtaler også dødsfallet og skriver at de får det bekreftet av kilder i politiet.

En talsperson for politiet i Los Angeles bekrefter at en mann i 50-årene er funnet død på adressen til Perry, men bekrefter ikke mannens identitet.

Perry er mest kjent som karakteren Chandler i 90-tallsserien «Friends» hvor han spilte en av de seks hovedkarakteren sammen med blant annet Jennifer Aniston, David Schwimmer og Courteney Cox.

Det er laget og sendt hele ti sesonger av den populære serien. Perry, i karakteren som Chandler, er med i hver eneste av de 234 episodene.

Til tross for at den siste sesongen av serien ble sluppet i 2004 var Perry igjen på «alles» lepper da han for nøyaktig ett år siden slapp boka «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.