Grenseløst forelsket

To dager etter Austin tok kontakt på instagram, begynte Kristin å sende ham penger

- Jeg var syk og hadde hverken mat eller jobb, sier Austin.

GRENSELØST FORELSKET: Kristin og Austin forteller om de økonomiske utfordringene de har stått i. Foto: Ida bergersen
GRENSELØST FORELSKET: Kristin og Austin forteller om de økonomiske utfordringene de har stått i. Foto: Ida bergersen Vis mer
Publisert

Da Austin Chukwdumebi (30) tok kontakt med Kristin Pedersen (35) på Instagram, tok det bare en halv dag før han spurte om hun ville gifte seg med han. Og innen et par dager, valgte Kristin å sende penger til Austin i Nigeria.

De færreste ville nok sendt penger til en vilt fremmed man har snakket med på nett, så hva var det som gjorde at Kristin klarte å stole på at denne mannen ikke kun var ute etter penger?

- Bibelen er tydelig på at vi skal hjelpe våre troende brødre og søstre. Vi kan ikke bare gi våre velsignelser, vi må også vise det med handling. Du kan ikke gi noe du ikke har, selvfølgelig, men om du har muligheten til å gi, så ønsker Gud at man skal gjøre det, forteller hun.

Var veldig syk

På denne tiden, hadde Austin nylig lagt fotballskoene på hyllen. Det var langt ifra en frivillig avgjørelse: Han kunne ikke spille lenger på grunn av en kneskade. Dermed sto han også uten inntekt.

- Jeg var veldig syk på tidspunktet jeg ble kjent med Kristin. Jeg forklarte at jeg ikke hadde mat, og ingen jobb. Hun viste mye forståelse for situasjonen min, og vi hadde mange samtaler rundt det, sier Austin.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer