Du leser nå KK pluss

True crime:

- Tobarnsmoren Alice ble beskyldt for å ha drept barna Eddie (5) og Missy (4)

Men var det egentlig hun som hadde gjort det?

TRUE CRIME: Den amerikanske tobarnsmoren Alice Crimmins våknet en dag og oppdaget at de to barna hennes var forsvunnet fra leiligheten. De ble siden funnet drept og hun ble mistenkt for drapene. Foto: Skjermdump fra Dplay
TRUE CRIME: Den amerikanske tobarnsmoren Alice Crimmins våknet en dag og oppdaget at de to barna hennes var forsvunnet fra leiligheten. De ble siden funnet drept og hun ble mistenkt for drapene. Foto: Skjermdump fra Dplay Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var en varm sommermorgen i Queens-nabolaget Kew Gardens Hills i New York og kalenderen viste 14. juli 1965. Alt lå til rette for at det skulle bli en deilig sommerdag, midt under det man betegner som «The Swinging 60s».

Men for den 26 år gamle tobarnsmoren Alice Crimmins skulle denne onsdag morgenen utvikle seg til å bli et mareritt. Etter å ha stelt seg gikk Alice inn for å vekke de to barna, som delte soverom, men Eddie jr. og Alice «Missy» Marie var ingen steder å se. Leiligheten familien på tre delte lå i førsteetasje, og vinduet på barnas soverom sto på vidt gap.

KK Pluss - mer av virkeligheten

Få tilgang til alt innholdet på KK.no:

Eksklusive kvalitetsartikler

Prisvinnende reportasjer og avsløringer

Premium format og lekker presentasjon

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer