Foretter

Tomatsuppe med grillet fennikel

Publisert
Sist oppdatert
Tekst/foto: Hanne Buxrud





(Til 4 personer)
1 løk
3 fennikel
3 store tomater, eventuelt en boks
1 ss olivenolje
salt
vann

Sett stekeovnen på 200°. Stek hakket løk i litt olje. Hakk fennikelen og ha den i sammen med løken. Hakk tomater og la det surre i pannen sammen med det andre i 5 minutter.
Ha det i en ildfast bolle eller liknende og sett suppa i ovnen i 30 minutter. Ha suppa over
i en kjele og hell i nok vann slik at det blir nok væske. Kok i 30 minutter og kjør den med en stavmikser eller i en food processor til den er glatt. Smak til med salt. Ha suppa i porsjonstallerkener og sprinkle med litt god olivenolje.

Tomatsuppe med grillet fennikel
Tomatsuppe med grillet fennikel Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer