Familie (3-7)

Tomatsuppe med pestobrød

River litt mer enn den fra Toro.

Publisert
Sist oppdatert
Suppen blir aller best hvis du lager den på hermetiske cherrytomater, men det går veldig bra med andre tomater også.



(Til 4 personer)

3 bokser tomater
1 ss merian
1 ss rosmarin
1 ss timian
1 ss olje
2 fedd hvitløk
1 purre
2 gulrøtter
4 skiver daggammelt brød
1 glass kjøpepesto
eventuelt persille og crème fraîche

Skrell hvitløk og gulrøtter, rens purren og skjær det litt grovt opp. Ha det i en gryte sammen med olje og det tørkede krydderet. Bruk alle tre eller bare ett av dem, alt etter hva du har. Fres alt i noen minutter, tilsett tomatene og to bokser vann.

La alt koke i 15 minutter, ta suppen av varmen og kjør den i foodprocessor. Hell tilbake i gryta og varm opp igjen.

Smør pesto på brødet og sett det i ovnen ved 175 grader i fem minutter.

Server eventuelt crème fraîche og litt hakket persille til.

Tomatsuppe med pestobrød
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer