Fisk Og Skalldyr

Torsk med oliven i tomat

Dette er en sunn og superenkel rett som er veldig rask å lage.

Publisert
Sist oppdatert
Tekst/foto: Hanne Buxrud





(Til 4 personer)
1 stor neve svarte oliven
1 boks tomater
1 stor løk
ca. 800 g torskefilet
persille
sitron
eventuelt poteter, servert som stappe eller tynne skiver som du har i bunnen av gryta.

Sett stekeovnen på 200°. Varm 1 ss olje i en dyp, ildfast stekepanne. (Har du ikke det, bruk en gryte som tåler å stå i ovnen.) Ha i hakket løk og la det surre et par minutter. Tilsett tomater, salt og pepper. Kok opp og ha i olivenene. Legg på fiskestykkene og sprinkle over med litt god olivenolje. Sett pannen i ovnen og bak i ca. 15 minutter. Dryss over hakket persille, skvis litt sitron over og server rett fra pannen.

Torsk med oliven i tomat
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer