Utendørsbryllup:

Trendy utebryllup: - Presten stilte med brodder på fjellstøvlene og boblejakke innenfor prestekjolen!

Da Grethe og Jan-Sigurd giftet seg ute i november bød de på pølsegrilling og medbrakt sjokoladekake.

ROMANTIKK I DET FRI: I november 2016 giftet Grethe Befring Hovda (39) og Jan-Sigurd Sørensen (42) seg i vakre omgivelser ved Hagahogget i Asker. Prest Karoline Astrup gikk i truger opp til fjellkanusen og hadde boblejakke under prestekjolen - alt er mulig! FOTO: Mats Andreassen Grimsæth
ROMANTIKK I DET FRI: I november 2016 giftet Grethe Befring Hovda (39) og Jan-Sigurd Sørensen (42) seg i vakre omgivelser ved Hagahogget i Asker. Prest Karoline Astrup gikk i truger opp til fjellkanusen og hadde boblejakke under prestekjolen - alt er mulig! FOTO: Mats Andreassen Grimsæth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å gifte seg ute under åpen himmel, med fjell og fjor som dramatiske kulisser er en ny trend.

Ferske tall fra Den norske bryllupsundersøkelsen, som ble foretatt i sommer av Respons Analyse på vegne av Human-Etisk Forbund, viser at 18 prosent av 1005 spurte ville ha valgt å gifte seg utendørs dersom de skulle ha giftet seg i dag.

Det er noe vigsler og seremonileder Tale Pleym i Human-Etisk Forbund synes er svært positivt.

- Det er verdiene og følelsene de legger til grunn for samlivet som er viktigst – kjærlighet, likeverd og gjensidig respekt. Det er flott at mange par ønsker å feire kjærligheten på sin måte og norsk natur gir mange flotte muligheter. Det gir parene store valgmuligheter, det gjør seremonien personlig og skaper en nydelig ramme rundt den store begivenheten. Vi ser at stadig flere vil feire kjærligheten på sin måte, og det er veldig positivt, sier Pleym til KK.

- Hvorfor tror du at flere par velger å holde seremonien utendørs?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer