OPPSIKTSVEKKENDE HISTORIE: Sportsjournalisten Jane Slater fant ut at eks-kjæresten var utro på spesielt vis. FOTO: Instagram
OPPSIKTSVEKKENDE HISTORIE: Sportsjournalisten Jane Slater fant ut at eks-kjæresten var utro på spesielt vis. FOTO: Instagram Vis mer

Treningsklokke avslørte kjærestens utroskap

«Jeg skulle ønske denne historien ikke var sann...»

Publisert

Utroskap oppleves like vondt og sårt uansett hvordan man finner ut om det. Enten man ser det egne øyne, får høre det gjennom en venn eller mottar den fryktede innboksmeldingen fra en bekjent på Facebook; «ville bare si ifra at jeg så...».

Akkurat hvor grensen går for hva som defineres som utroskap varierer dog fra forhold til forhold – og ingenting er mer riktig enn noe annet – men de fleste enes om at det å ha samleie med noen andre, er et tydelig overtramp.

En av mange som har opplevd å bli bedratt, er sportsjournalist Jane Slater (39). Den elleville historien gikk først sin seiersgang på Twitter i fjor, og har nå dukket opp igjen.

Slater kan takke en høyteknologisk dings for at hun oppdaget en tidligere kjærestes utroskap.

Ovenfor sine nærmere 150 000 følgere, forteller hun nemlig at hun fikk treningsklokken FitBit av ham i gave. Én av klokkens mange praktiske funksjoner førte til slutt til at han ble tatt på fersken.

«Eksen min ga meg en Fitbit til jul og jeg elsket den. Vi synkroniserte klokkene våre for å kunne motivere hverandre. Likte det godt – frem til han var sporløst forsvunnet klokken fire på natten og aktivitetsnivået hans i appen skjøt i været. Jeg skulle ønske historien ikke var sann», skriver TV-profilen og fortsetter:

«Spoiler: Han var ikke på treningssenteret klokken 04:00.»

Slater legger til hun for lengst har kommet seg over eksen, og at hun og vennene hennes ler godt av historien i dag.

Det er aldri så galt at det ikke er godt for noe, er det ikke det man sier?

LES OGSÅ: 10 former for bedrag som kan være like ødeleggende som utroskap

Slik vet du om kjæresten er utro

I Slaters tilfelle ble utroskapen oppdaget ved en tilfeldighet – men det finnes faktisk tegn som kan gi en pekepinn på om du blir bedratt.

Samlivsterapeut Trine Huseby har tidligere delt noen av dem med KK:

Hvordan man bør gå frem dersom man mistenker utroskap, mener Huseby avhenger av graden av mistanke.

– Hvis du er ganske sikker på at partneren er utro, så spør rett ut! For eksempel: «Jeg så dette», «jeg hørte dette» eller «jeg fikk en tanke om at»... Fortell hva som har skjedd som gjorde deg mistenksom, sier samlivsterapeuten.

Huseby mener videre at dersom mistanken kun er vag, bør man gå mer varsomt frem. I stedet for å spørre rett ut, råder hun å:

TEGN: Ifølge samlivsterapeut Trine Huseby finnes det signaler som kan gi pekepinn på hvorvidt noen er utro. FOTO: Scanpix
TEGN: Ifølge samlivsterapeut Trine Huseby finnes det signaler som kan gi pekepinn på hvorvidt noen er utro. FOTO: Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer