Kontaktannonse

Trine Celine (23) skrev «hemmelig» kontaktannonse for mamma Linda (46)

Og postet den på Facebook. Sjekk hva som skjedde!

TRINE CELINE OG MAMMA LINDA: Det ble tomt i huset da Trine Celine flyttet hjemmefra tidligere i år, men hun besøker mamma Linda så ofte hun kan. Nå har hun også hjulpet mamma med å treffe en mann.  Foto: Marianne Otterdahl-Jensen
TRINE CELINE OG MAMMA LINDA: Det ble tomt i huset da Trine Celine flyttet hjemmefra tidligere i år, men hun besøker mamma Linda så ofte hun kan. Nå har hun også hjulpet mamma med å treffe en mann. Foto: Marianne Otterdahl-Jensen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

ALLERS.NO: Det er natt til 3. januar i år. Trine Celine Fosslie (23) fra Fredrikstad får ikke sove. Hun tenker på moren, og at hun snart skal dra fra henne. Ikke langt, bare til Oslo, men moren vil bli igjen alene i huset.

Skrev «kontaktannonse» for mamma på Facebook

Hun vet at moren, Linda Foss Andersen (46), alltid har lett etter drømmemannen, men ikke funnet ham. Det gir henne en idé. Hun begynner å skrive.

«Nå som jeg skal flytte til en annen by, trenger min kjære mor noen andre å holde seg litt opptatt med. Jeg har kanskje ikke så mange menn i hennes aldersgruppe på vennelisten min, men om noen har en singel far, så se hit!

Mamma, som heter Linda, er 46 år gammel og fra Fredrikstad. I mange år drev hun en egen frisørsalong før hun dessverre ble veldig syk og måtte gi seg. Det har seg slik at hun fortsatt er syk, og hun har derfor ikke mulighet til å ha kolleger, noe som fører til at det er vanskeligere å møte nye mennesker og skape en stor omgangskrets. Derfor stepper jeg inn nå!

Som den sterkeste, blideste, snilleste, mest omtenksomme og beste personen jeg vet om i hele verden fortjener mamma også en mann som gjenspeiler alle hennes egenskaper. Jeg kunne ha skrevet en hel bok om hvordan mamma er og hva hun liker å gjøre, men for å holde det så kort som mulig, så kan jeg si at det viktigste er at hun har en veldig bra datter, at hun er mer rastløs enn meg, og at hun er verdens dårligste på å ta selfies. SÅ!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer