Kultur

Trist mann med gitar

Onsdag og torsdag spiller David Gray for utsolgte hus i Oslo.

Foto: Promo
Foto: Promo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Singer/songwritere ser ut til å treffe nordmenn midt i hjertet. Vi får tilsynelatende ikke nok av triste, unge menn med gitar. Denne uken får vi besøk av en av de mest populære i sjangeren, britiske David Gray.

Mange nordmenn stiftet bekjentskap med Gray da Idol-Ali fremførte to av hans hitlåter, This Year’s Love og Sail Away. Da hadde imidlertid David Gray allerede gjort seg bemerket i flere år. Med albumet White Ladder fra 1998 rykket Gray opp i stjernedivisjonen i England, og resten av Europa var raske til å melde seg på i hyllestkoret.

Til tross for at flere trekker fram åtte år gamle White Ladder som Grays beste, fikk singer/songwriteren pene kritikker også for sin ferskeste plate, Life in Slow Motion. Enkelte kritikere har hevdet at platen er motstandsløs og overflatisk. To utsolgte hus på Rockefeller i Oslo tyder på at publikum er uenige.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer