Blæremola:

Trodde hun var gravid - viste seg at magen var full av svulster

Da Marte (27) ble gravid, var hun og Thomas (28) i ekstase. Men det gryende livet utviklet seg aldri til et foster.

SJOKK: Marte og Thomas forventet å se en levende baby på ulyralyden, men i stedet fikk de en helt annen beskjed. FOTO: Astrid Waller
SJOKK: Marte og Thomas forventet å se en levende baby på ulyralyden, men i stedet fikk de en helt annen beskjed. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Marte Hjellum Jensen og Thomas Jensen flyttet sammen i april 2016 i Sandefjord. Målet var å gjøre ferdig utdannelser, gifte seg og få barn. Utdannelsene gikk etter planen. Marte var i Forsvaret og hun er nå barne- og ungdomsarbeider. Thomas er i Sivilforsvaret og han er tømrer.

Å få feiret bryllup i koronatiden var ikke fullt så enkelt. Men høsten 2020 ble mange restriksjoner opphevet for en periode, og Marte og Thomas ga hverandre sitt ja i Sandar kirke med påfølgende bryllupsfest. Fra sommeren 2021 var paret klare for å få barn, og etter noen måneder klaffet det.

Men nå, i mai 2022, er de fremdeles ikke blitt foreldre. Det kan de ikke bli det nærmeste året heller.

– Det har vært en tøff tid, og vi hadde aldri hørt om diagnosen jeg fikk, sier Marte.

– Takket være Thomas, som har vært min klippe hele veien, en hjelpsom familie og gode venner, har jeg kommet meg gjennom det uten å tørne.

- Jippy, vi skal ha barn!

Da Marte så to streker på graviditetstesten, var hun veldig glad.

– Jeg tok en test for sikkerhets skyld før vi skulle på en fest. Da hadde vi prøvd å bli gravide i noen måneder, og jeg ville ikke ta sjansen på alkohol i tilfelle noe spirte i magen min, sier Marte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer