Trude Vasstrand:

Trude Vasstrand: - Jeg visste at vi kom hjem til inkasso og havregrøt

Man skulle tro at det å oppdra fire barn så å si alene, er det vanskeligste Trude Vasstrand (58) har stått i. Men økonomien var det aller tøffeste.

EN NY TURKAMERAT: Trude mistet hunden sin for kort tid siden. Men å leve uten hund vil hun ikke, derfor adopterte hun nylig huskyen Freke. Foto: Ida Bergersen
EN NY TURKAMERAT: Trude mistet hunden sin for kort tid siden. Men å leve uten hund vil hun ikke, derfor adopterte hun nylig huskyen Freke. Foto: Ida Bergersen Vis mer
Publisert

Bakken utenfor det hvite huset i Jessheim er dekket av is. Vinden er sur, men gradestokken viser plussgrader. Trude Vasstrand (58) åpner døra med et smil, og forteller at hun holder på å rydde plass til intervjuet på kontoret. Ved siden av henne står Freke, og stirrer forhåpningsfullt med et isblått blikk.

I siste sesong av Funkyfam fikk vi se at Trude adopterte huskyen Alaska, men hun døde for kort tid siden på grunn av sykdom. Trude innså raskt at hun ikke ville leve uten hund – derfor adopterte hun tre år gamle Freke fra Sjusjøen husky tours, for knappe tre uker siden.

Trude bor fortsatt i Ålesund, men hun besøker barna på Østlandet så ofte hun kan. Denne helgen er hun hos Jørgine og familien. Jørgine er opptatt med familiens nyeste tilskudd, Indigo Iro, mens Morten underholder Sokrates og Milano utenfor.

- Det frister ikke å flytte hitover, da?

- Alle ungene bor i området, så jo, det frister. Men så har jeg jobben min, foreldrene mine, og Oslo-området er dyrt. Og så bor jeg på fjellet, noe jeg elsker, forteller Trude.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer