Donald Trump

Trump-familiens mest tragiske historie har du kanskje ikke hørt om

Donald Trump ble motivert av farens kritikk, men de strenge kravene ble en fallgruve for hans eldre bror.

DONALD TRUMP: Donald Trump var konkurranseorientert og frampå akkurat som sin far, eldstesønnen Freddy var derimot av en helt annen karakter - noe som falt dårlig i smak hos pappa Fred. Her er Donald sammen med sin far. 
 Foto: Splash News
DONALD TRUMP: Donald Trump var konkurranseorientert og frampå akkurat som sin far, eldstesønnen Freddy var derimot av en helt annen karakter - noe som falt dårlig i smak hos pappa Fred. Her er Donald sammen med sin far. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har versert mange historier om og rundt den neste amerikanske presidenten, Donald Trump i løpet av hans presidentkampanje, og mange av dem har omhandlet hans sjokkerende utsagn og oppførsel - blant annet rettet mot kvinner. 

Men en historie du kanskje ikke har hørt så mye om er også Trump-familiens sørgeligste. En historie som strekker seg tilbake i tid, og omhandler Donalds eldre bror Fred «Freddy» Trump Jr. (1938 - 1981).

Som eldstesønn og oppkalt etter sin far, Fred Trump, var han den naturlige arvingen av familiebedriften, men slik skulle det altså ikke bli. 

LES OGSÅ: Disse kjendisene støtter Donald Trump

Ble ansett som en taper

Fred Trump var en tøff far som krevde mye av sine barn, og delte villig sin filosofi om at verden besto av vinnere og tapere. Hos sine egne sønner var det kun en vinnermentalitet som var akseptabel.

Donald har uttalt at deres far kunne være sta og urokkelig, noe Donald taklet fint, men for Freddy var det ikke like lett. Han slet med farens mangel på ros og raushet med kritikken. Freddy var vennlig og utadvendt av natur, og slett ikke en aggressiv og konkurranseorientert type som sin far og bror – som derfor anså han som udugelig. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer