Guro Fostervold Tvedten

TV-profilen deler rørende innlegg

– Håvard er de viktigste som har skjedd meg, sier Guro til KK.

GURO FOSTERVOLD TVEDTEN: Den profilerte TV-profilen er gift med den tidligere håndballspilleren Håvard Tvedten. FOTO: Truls Qvale
GURO FOSTERVOLD TVEDTEN: Den profilerte TV-profilen er gift med den tidligere håndballspilleren Håvard Tvedten. FOTO: Truls Qvale Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den profilerte TV-profilen Guro Fostervold Tvedten (47) delte i desember 2022 et rørende innlegg på sin offisielle Instagram-profil. Bildet var tatt under en familieferie til Roma nylig, og med stor innlevelse og rørende ord rekonstruerer Guro og mannen Håvard øyeblikket da de befant seg på samme sted for 16 år siden.

– Skjønte jeg var i trøbbel

– Det er ikke akkurat dét man ­lærer på journalistikk­høy­skolen: å bli forelsket i intervju­objektene sine. Jeg skjønte at jeg var i «trøbbel», sa Guro da KK intervjuet henne i 2021, og hun fortalte om sitt møte med den tidligere håndballspilleren.

I det samme intervjuet sa Håvard Tvedten følgende om det første møtet med Guro:

– Hun tok pusten fra meg. Det var ikke romantiske ­omstendigheter, men det var helt klart et ­eller annet der. Hun hadde hele pakka.

Slik fridde Håvard

Guro og Håvard har to sønner, som begge var med da foreldrene på ferien til Roma nylig. Og nå fikk de se med egne øyne, frieriet de hadde hørt så mye om. Og det på selveste Spansketrappen!

I innlegget rekonstruerer Guro og Håvard frieriet, og under skriver bildet Guro:

«Nesten sånn så det ut for 16 år siden. Bare mye mer romantisk midt på natten med rosehav og ingen andre mennesker».

Hun skriver videre at hun holdt på å falle ned Spansketrappen i pur lykke, og at Håvard hadde valgt å fri i nettopp her, ettersom paret bodde i Spania på den tiden:

«Den natten er en av de fineste i mitt liv. I dag var vi tilbake for første gang siden. Barna syns det var klissete, men fascinerende å se stedet de har hørt så mye om. Føler meg fremdeles som verdens mest heldige», skriver Guro.

Til KK utdyper Guro om innlegget:

– Håvard er de viktigste som har skjedd meg, barna det største! han er bestevenn og kjæreste i samme person. Han lar meg vokse som den jeg er og er fremst i heiagjengen min.

Hun forteller videre at Instagramfeeden hennes nesten har krasjet etter at hun la ut innlegget:

– Over 200 000 som har sette det pr. nå. Kjærlighet blir vi heldigvis aldri lei av, sier Guro til KK.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer