«Innafor»:

- Uansett hvor skumle folk virker, så har alle en historie

Vilde Bratland Erikstad (21) er den nye «Innafor»-programlederen. Hun tror det vil bli godt å utfordre fordommene sine, og er forberedt på reaksjoner.

PROGRAMLEDER «INNAFOR»: Vilde Bratland Erikstad (21) fra Lødingen er ny i Oslo. Siden hun gikk ut fra videregående i 2015 har hun jobbet i NRK Nordland. FOTO: Stian Thilert
PROGRAMLEDER «INNAFOR»: Vilde Bratland Erikstad (21) fra Lødingen er ny i Oslo. Siden hun gikk ut fra videregående i 2015 har hun jobbet i NRK Nordland. FOTO: Stian Thilert Vis mer
Publisert

– Hvorfor valgte de akkurat meg? Jeg vet ikke, jeg skjønte det ikke helt selv. Det er jo så mange unge lovende som har søkt, og jeg var vel blant de yngre søkerne. Så det var veldig rart og uvirkelig da jeg fikk vite at jobben var min, sier Vilde Bratland Erikstad (21) til KK.

Det var en dag hun satt syk hjemme i leiligheten i Bodø at hun så stillingsutlysningen og bestemte seg for å slenge inn en søknad. Hun ble senere kontaktet av NRK og bedt om å gå ut og filme noen videosnutter der hun intervjuet folk om temaer hun selv fant interessante. Så ble hun kalt inn til intervju.

– Jeg husker det første intervjuet jeg var på. Da jeg kom ut derfra spurte kjæresten min hvordan det gikk, og jeg svarte: Det var som en dårlig fylla; jeg har ikke peiling på om det var bra eller dårlig, jeg aner ikke hvordan det gikk. Det føltes bra, og samtidig skikkelig drit.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer