Ensomhet

Unge voksne er blant de som er mest ensomme

20 prosent er ensomme på ungdomsskolen, så øker det.

#SAMMENIJULA: Mange er ensomme og 20 prosent opplever å være ensomme i tenårene. Hvert fall i perioder. Gjennom 20-årene øker dette tallet.
#SAMMENIJULA: Mange er ensomme og 20 prosent opplever å være ensomme i tenårene. Hvert fall i perioder. Gjennom 20-årene øker dette tallet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det var en utrolig fin opplevelse, jeg så den ekte gleden han hadde av å kunne komme til noen. Det er en glede som nesten ikke kan beskrives med ord, sier Trude Christina Halvorsen. 

Hun var selv alene i julen i fjor fordi hun skulle jobbe på julaften. Da fikk hun ideen om at hun ville invitere noen andre i samme situasjon hjem til seg på en formiddagsfeiring.  

LES OGSÅ: Ifjor oppga 125 000 at de gruet seg til jul

- Jeg hadde besøk av en ung gutt, og vi spiste frokost og så på Donald-filmene og «Tre nøtter til Askepott» og ble kjent. Jeg hadde fikset en gave på forhånd. Når du sitter og spiser frokost med en ukjent hjemme hos deg selv, og du kan se den ydmykheten, gleden og lykken som er tilstede, det er noe man ikke kan sette ord på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer