Slanking

- Usunt å spille Bridget igjen

Renée Zellweger frykter jojo-slankingen som følger med rollen som Bridget Jones.

Renée Zellweger ga liv til den smånevrotiske Bridget Jones på kinolerretet. Men hun frykter vektøkningen som følger med rollen. (Foto: Filmweb)
Renée Zellweger ga liv til den smånevrotiske Bridget Jones på kinolerretet. Men hun frykter vektøkningen som følger med rollen. (Foto: Filmweb) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Renée Zellweger er fristet av sjansen til å spille Bridget Jones igjen, men frykter for helsa dersom hun må gjennom en ny runde med vektøkning – og slanking.
 • Stjernenes syke snacks
 • Opp og ned i vektgale Hollywood
 • Jojo-slanking

  Til de to første filmene om Bridget Jones gikk nemlig Zellweger opp over 12 kilo hver gang, for så raskt å slanke seg ned i vekt etterpå. Nå som en tredje film om Bridget Jones kan være på trappene, innrømmer skuespilleren at tanken på slik jojoslanking har mye å si for om hun svarer ja for tredje gang.
 • Se opp for denne kvinnen!
 • Stjernene i røyken
 • Fikk angstanfall

  – Det er ikke tull, kroppen min er helt ferdig når vi er ferdig med en av dem. Så du filmen om fastfood, «Supersize Me»? Jeg fikk et angstanfall med alle de spesialistene som snakket om hvor ille det er for deg på lang sikt å legge på seg så mye på kort tid, og alle sier de «du må stoppe dette nå eller så dør du», sier Zellweger til Daily Mail.Men hun er lur nok til ikke å utelukke muligheten for en Bridget-reprise helt.

  Sier kanskje ja

  – Kanskje jeg vil. Det kommer an på om det passer inn i livet mitt og om det er interessant, fastslår Renée Zellweger og sier at det viktige blir om forfatteren Helen Fielding kommer med nytt materiale.

  Ny, morsom Bridget?

  Ifølge avisen hinter Zellweger at hun kjenner til en ny «dagbok» som bygges opp rundt forfatterens liv som britisk mamma i Los Angeles, gift med en amerikaner:– Jeg vet jeg ønsker å lese den boken. Jeg ville elske å høre hennes synspunkter som en brite som lander i Los Angeles og blir mor. Morsomhetene det kan innebære er grenseløse. (©NTB)

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.