Kultur

Utro med geit

Lurer du på hvorfor Michael Nyqvist var utro med en geit?

Publisert
Sist oppdatert
- Skuespillere skal tenke tanker andre ikke tør tenke, mener Michael Nyqvist, mannen som i 2004 ble kåret til Sveriges mest sexy mann. Han er ikke det mest åpenbare sexsymbolet - nesa er stor og litt rar, han har poser under øynene og stiller stadig med en litt sliten sveis.Likevel er det noe ved ham, denne udefinerbare, mye omtalte x-faktoren. Derfor vant han våre hjerter med Så som i himmelen, filmen som ble svenskenes Oscar-kandidat. Nyqvist har du også sett i Lukas Moodyssons Tilsammans, Grabben i graven bredvid, Pål Sletaunes Naboer og TV-serien Beck. I mai blir han å se på norske kinoer i tårepersen Den beste av alle mødre.

I denne ukens KK møter du en frittalende Michael Nyqvist i portrettet. Han forteller om barn, kjærlighet og teater. Nyqvist kommer også med sterke meldinger om det svenske samfunnet, som han mener står for et dårlig menneskesyn i en verden som er «hemsk och elak».

Alt dette - og selvfølgelig historien om geita - får du i portrettet med Michael Nyqvist i KK nummer 10.

Michael Nyqvist sjarmerte kvinner i senk da han spilte i Så som i himmelen. Foto: SF Norge
Michael Nyqvist sjarmerte kvinner i senk da han spilte i Så som i himmelen. Foto: SF Norge Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer