Dessert

Vaniljekesam med bær

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Siren Lauvdal






(Til 4 personer)
200–300 g sukrede, dypfryste bær
2 bokser vaniljekesam

Til pynt
friske/opptinte bær

Ha de dypfryste bærene i en blender eller food-processor. Tilsett kesam. (Du kan eventuelt
bytt ut noe av kesamen med yoghurt naturell, men prøv da gresk/tyrkisk type, hvis du får tak i det. Eller sil av vann fra den vanlige typen ved hjelp av et kaffefilter eller liknende.) Kjør til du får en jevn masse. Har du ikke sukker i bærene fra før, kan du ha i noen spiseskjeer med melis nå hvis du ønsker en søtere smak. Server med en gang, pynt gjerne med bær eller sitronmelisse.

Vaniljekesam med bær
Vaniljekesam med bær Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer