Kultur & Underholdning

Vaniljesukker

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Siren Lauvdal






1 stor vaniljestang, helst en slik som ligger i «reagensrør»
1 kg sukker

Snitt vaniljestangen på langs og skrap ut frøene med en liten, skarp kniv. Ha dem i en krukke sammen med sukkeret. Bland godt slik at frøene fordeler seg. Legg i stengene
også. La sukkeret stå et par dager før du begynner og bruke det. Bruk det i stedet for vaniljesukkeret du kjøper i butikken. Dette er mye bedre. Prøv det også på en frisk
fruktsalat.

Vaniljesukker
Vaniljesukker Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer