Dessert

Vannmelon- og bringebærsorbet

Alt som er søtt og godt er ikke nødvendigvis syndig.

Publisert
Sist oppdatert
Tekst/foto: Hanne Buxrud





(Til 4 personer)
100 g frosne bringebær
200 g frosne biter av vannmelon, steinfrie
1 ss presset sitronsaft
1 ss flytende honning
1 ss Natreen strø

Ha alt i en food-processor og kjør til det er godt blandet. Og voilà – en fantastisk forfriskende sorbet. Fryser du den ned igjen etter dette, kan du med fordel ha den tilbake
i food-processoren når du skal spise av den neste gang. Den blir nemlig veldig hard og vanskelig og lage kuler av.
Næringsfakta per dl sorbet:
Tilsatt sukker: 0 g
Kcal: 52
Karbohydrater: 11 g
Protein: 0,6 g
Fett: 0,1 g

Vannmelon- og bringebærsorbet
Vannmelon- og bringebærsorbet Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer