Kim Basinger :

Var ikke ute av huset på flere år

Hollywoodstjerna Kim Basinger snakker ut om de fryktelige årene.

BAK FASADEN: Kim Basinger åpner seg om de fryktelige årene, og hvordan hun har måttet lærer mange ting helt på nytt, som å kjøre bil. FOTO: Kobal/REX/NTB
BAK FASADEN: Kim Basinger åpner seg om de fryktelige årene, og hvordan hun har måttet lærer mange ting helt på nytt, som å kjøre bil. FOTO: Kobal/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-skuespiller Kim Basinger, kjent fra filmer som 9 1/2 Weeks, L.A. Confidential og Batman, var i april 2022 gjest på talkshowet Red Table Talk med Jada Pinkett Smith, og i den forbindelse tok Kim bladet fra munnen og snakket ut om noen svært vanskelige år.

Rundt det røde bordet, sammen med Will Smiths kone Jada, satt også Kims Basingers datter Ireland Baldwin, som Kim har med sin eksmann Alec Baldwin, som hun var gift med fra 1993 til 2002.

Det skulle med andre vært mye å snakke om for de tre rundt bordet, gitt Jadas mann Will Smith som lagde skandale på Oscar-utdelingen i 2022, da han slo til Chris Rock på scenen, etter at han hadde spøkt om Jadas hårtap. Og ikke minst gitt Alec Baldwin, som var den som holdt i pistolen som tok livet av filmfotograf Halyna Hutchins på settet under en innspilling.

Alec Baldwin har også tidligere skapt skandale, da han i en lekket talemelding kalte sin da 11 år gamle datter Ireland for en «slem tankeløs liten gris».

Ireland slo siden tilbake mot farens karakteristikk. I en video på Instagram tok hun for seg alle nedsettende begreper som er blitt brukt om henne, helt fra hun kom til verden som datter av to superstjerner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer