Dessert

Varme honningpærer med yoghurt

Perfekt slutt på et varmt høstmåltid.

Publisert
Sist oppdatert




(Til fire personer)

4 gråpærer
saften fra 2 appelsiner
1 vaniljestang
1 ss honning
0,5 liter yoghurt
1 toppet ss melis

Varm opp appelsinsaft til like under kokepunktet. Splitt vaniljestangen i to på langs og skrap ut frøene. Legg frøene til side og ha stangen i saften. Rør inn honning og la saften stå og trekke i et kvarter. Ta ut vaniljestangen og ha i vaniljefrø.

Del pærene i to og fjern kjernen. Legg de halve pærene med skallet ned i en ildfast form og hell over appelsinsaften.

Bak dem i ovnen på 200 grader i 20-30 minutter, avhengig av størrelsen på pærene.

Visp sammen melis og yoghurt, og server ved siden av.

Varme honningpærer med yoghurt
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer