Kk Reportasje

Vekkes av sol og papegøyer

- Her er jeg på mitt lykkeligste hver dag. Guro Aursø (41) fant drømmelivet i Australia.

FLYTTET TIL AUSTRALIA: Familien Aursø, lykkelig tilstede i Sydney: Mamma Guri, døtrene Juni (16) og Linnea (14) og pappa Freddy. Foto: Torunn Momtazi
FLYTTET TIL AUSTRALIA: Familien Aursø, lykkelig tilstede i Sydney: Mamma Guri, døtrene Juni (16) og Linnea (14) og pappa Freddy. Foto: Torunn Momtazi Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når himmelen var blå, når skiene fløt og vinteren var på lag – da kunne Guri kjenne lykke hjemme i Trøndelag.  Nå våkner hun midt i lykken hver dag. Av sola og papegøyene. Guris stemme er solmyk, pannen litt svett: 

– Jeg blir beveget fordi jeg kjenner at jeg lever drømmen. Det går nesten ikke en dag uten at vi sier: «Så heldige vi er.» Her finnes nesten ikke hverdager, nye opplevelser står i kø. I går besøkte vi en ny strand.

LES OGSÅ: Kom deg ut av byen i helgen

Hva er det verste som kan skje?

Hun ser på sin mann Freddy Aursø (41). Kanskje var det eventyreren i ham hun falt for, undrer hun. 

– Jeg ble oppdratt til å søke trygghet, som så mange nordmenn. Derfor valgte jeg sykepleie, men i 10 år grudde jeg meg til å gå på jobb.

Hva kan vi gjøre for å få et friere liv, undret paret.

Risiko lå  ikke for Guri, men i Freddy fant hun en som tør å leve drømmene. Hans mantra er: Hva er det verste som kan skje? 

Januarsola har lagt familiens terrasse varm. Havutsikten er vid, himmelen høy og føttene barbeinte. Det gode livet i Sydney koker ned til ett begrep, mener familien på fire: «no worries.»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer