Kk.no

Velkommmen til nye KK.no - alt du vil ha, på ett sted!

Her er gjengen som skal gi deg det beste innen mote, skjønnhet, helse, livsstil, reise og mye, mye mer!

VELKOMMEN TIL NYE KK.NO: Her er vi, KK.no-redaksjonen!  Foto: Janne Rugland
VELKOMMEN TIL NYE KK.NO: Her er vi, KK.no-redaksjonen! Foto: Janne Rugland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Her er vi! Gjengen som lager KK.no - nettstedet for deg som er opptatt av alt fra mote, skjønnhet, reise, interiør og mat til kosthold, helse, trening, psykologi, selvutvikling, kultur og underholdning.

Her finner du daglige oppdateringer, reportasjer og kommentarer og supernyttige tips. Og ikke minst så håper vi du finner temaer som du både blir engasjert av, rørt av og inspirert av!

LES OGSÅ: Her får du en sniktitt på splitter nye KK.no 

10-års jubileum!

KK.no er blitt ny! Vi har, som du vet eksistert i mange år - nøyaktig 10. Med utgangspunkt i historikken til merkevaren KK, favner KK.no en moderne og oppdatert ambisjon fremover, og da er det tide å fornye seg både når det gjelder innhold og visuell profil!

Nye KK.no skal være alt det KK.no har vært, og nå: Mye mer. 

Som redaktør er jeg opptatt av å formidle både lette og tunge saker, samt å være tro mot verdiene våre i valg av saker og hvordan vi skriver dem på. Så hva er verdiene våre? Jo, KK.no er: 

EKTE VARE! KK.no er et nettsted som skal føles ujålete, virkelig og hjertegodt. Vi heier på alt som inspirer på det indre og ytre plan, og synes ikke forfengelighet er unyttig. Vi kommer garantert til å gi deg saker som inspirerer deg i din hverdag!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer