Vendela Kirsebom:

Vendela åpner opp om den første julen med Petter, tradisjonene og gavene hun helst gir

- Petter er ikke like glad i julen som meg, så han lurte på det der, om han måtte ha juletre nå som han er sammen med meg.

VENDELA KIRSEBOM: - Mote for meg er kjempegøy! Det er luksus å bli stylet og få på meg fantastiske kjoler, sier Vendela. FOTO: Janne Rugland
VENDELA KIRSEBOM: - Mote for meg er kjempegøy! Det er luksus å bli stylet og få på meg fantastiske kjoler, sier Vendela. FOTO: Janne Rugland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Dette blir det siste intervjuet jeg gir i år. Det har vært et hei­dun­d­rende, voldsomt medieopplegg rundt meg det siste året, med både «Farmen», «Vendela + Petter» og nå boken, sier hun.

Hun sitter på Litteraturhuset i Oslo og har ­akkurat fått en dobbel cortado i hendene. Hun er usminket, med håret i en knute i nakken, og har på seg mønstrete ullgenser og lave sko. Litt som om hun fortsatt var med i «Farmen».

Det er ingen grunn til å pynte på dette utgangspunktet. Det skyldes ikke highlighter at Vendela er helt usannsynlig vakker, og heller ikke at hun gløder. Det siste kommer kanskje heller av den mye omtalte forelskelsen. Som vi selvsagt må spørre om. Er hun like forelsket fremdeles?

Svaret er et raskt, høyt og tydelig JA, men smilet kommer ordet i forkjøpet. Hele ansiktet revner i et glis så spontant og hjertelig at det er umulig å tvile på ektheten i det. Den 37 år gamle realitykjendisen Petter Pilgaard kapret rett og slett Norges kanskje største supermodell gjennom tidene, dama som ble oppdaget av selveste Eileen Ford, omtrent på den tiden han selv ble født.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer