Vendela Kirsebom:

Vendela med rørende hyllest til sin bonuspappa

– Lennart kom inn og tok rollen som pappa og var veldig viktig for meg.

VENDELA KIRSEBOM: Alle har vi vel noen som ikke er med oss lenger, som vi tenker litt ekstra på i den tiden vi går inn i nå. For Vendela Kirsebom er det hennes bonuspappa Lennart. FOTO: PRIVAT
VENDELA KIRSEBOM: Alle har vi vel noen som ikke er med oss lenger, som vi tenker litt ekstra på i den tiden vi går inn i nå. For Vendela Kirsebom er det hennes bonuspappa Lennart. FOTO: PRIVAT Vis mer
Publisert

Vendela Kirsebom (55) var en godt voksen kvinne da hun fant ut hvem sin biologiske far var. KK har tidligere skrevet om hvordan det føltes for Vendela å treffe sin tyrkiske pappa og sine halvbrødre for første gang.

– Jeg har alltid hatt problemer med å la folk være der for meg. Da jeg traff pappaen min, skjedde det noe med meg, og denne muren jeg hadde bygget opp mot å ta imot hjelp fra andre, sa Vendela til intervju med KK i 2015.

Men til tross for dette vil det ikke si at hun ikke har hatt mannlige rollemodeller. Da hun var tenåring, kom nemlig Lennart inn i livet hennes.

«Skulle ønske han var med oss»

I slutten av november var det to år siden Lennart gikk bort, men savnet etter han er noe Vendela kjenner ofte på. Nylig kom hun over et bilde av seg selv og han sammen og derfor la hun ut en åpenhjertig hyllest på Instagram til mannen som betød så mye for henne, nemlig bonuspappaen, også kalt «Lellepappa».

– Jeg savner han masse og tenker på han veldig ofte.

- Vi var jo vant til å være sammen med han i juletiden, og jeg skulle ønske han var med oss nå i julen.

Hun forteller at det var ekstremt viktig for henne å ha Lennart i livet sitt. Spesielt i tenårene.

Jeg savnet jo en biologisk pappa, som jeg møtte på et mye senere tidspunkt i livet mitt. Men Lennart kom inn og tok rollen som pappa og var veldig viktig for meg.

Lærte henne masse

Lennart var den som alltid hentet henne på flyplassen når hun kom flyvende inn fra alle verdenshjørner i de årene hun jobbet som supermodell. Og på disse kjøreturene fant mange gode samtaler mellom de to sted.

– Han var en jeg kunne fortelle ting til som jeg ikke hadde andre å snakke med om. I tillegg lærte han meg om ishockey og sport, som førte til at jeg ble glad i sport. Og han lærte meg å hugge ved og lot meg få være med å bygge hytta til han og mamma.

– Hva ville du sagt til han hvis han fortsatt var her?

– Å, jeg ville bare at han og mamma skulle komme kjørende hit fra Sverige som de pleide. Vi skulle pratet sammen, han skulle sittet i godstolen og vi skulle tatt en whisky sammen.

GLAD I PETTER: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard gav hverandre sitt ja sommeren 2022. Til KK sier hun at også bonuspappaen hennes, Lennart var veldig glad i Petter. FOTO: JULIA PIKE.
GLAD I PETTER: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard gav hverandre sitt ja sommeren 2022. Til KK sier hun at også bonuspappaen hennes, Lennart var veldig glad i Petter. FOTO: JULIA PIKE. Vis mer

Ser frem mot jul

Det å være sammen med moren og Lennart er noe hun alltid har verdsatt. I et intervju med KK i 2017 fortalte hun:

– Jeg elsker å være hos henne og Lennart, min bonusfar. De bor på landet i Sverige, og jeg er der så ofte jeg kan. Jeg finner roen der mer enn noe annet sted. Mamma lager kjempegod mat, og det er peis og kos.

I dag ser hun tilbake på Lennart som en familiemann som var utrolig glad i barnebarna sine og veldig glad i Vendelas mann, Petter.

Denne julen skal Petter og Vendela feire sin første jul som et gift par hjemme i Oslo og alle i familien er velkommen. Lille julaften skal dessuten hun og døtrene dra ut og isbade og kose seg, det er noe hun ser veldig frem til.

Men en ting er hun sikker på:

– Lennart er veldig savnet. Han spredde mye glede.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer