Vendela Kirsebom:

Vendela med rørende hyllest til sin bonuspappa

– Lennart kom inn og tok rollen som pappa og var veldig viktig for meg.

VENDELA KIRSEBOM: Alle har vi vel noen som ikke er med oss lenger, som vi tenker litt ekstra på i den tiden vi går inn i nå. For Vendela Kirsebom er det hennes bonuspappa Lennart. FOTO: PRIVAT
VENDELA KIRSEBOM: Alle har vi vel noen som ikke er med oss lenger, som vi tenker litt ekstra på i den tiden vi går inn i nå. For Vendela Kirsebom er det hennes bonuspappa Lennart. FOTO: PRIVAT Vis mer
Publisert

Vendela Kirsebom (55) var en godt voksen kvinne da hun fant ut hvem sin biologiske far var. KK har tidligere skrevet om hvordan det føltes for Vendela å treffe sin tyrkiske pappa og sine halvbrødre for første gang.

– Jeg har alltid hatt problemer med å la folk være der for meg. Da jeg traff pappaen min, skjedde det noe med meg, og denne muren jeg hadde bygget opp mot å ta imot hjelp fra andre, sa Vendela til intervju med KK i 2015.

Men til tross for dette vil det ikke si at hun ikke har hatt mannlige rollemodeller. Da hun var tenåring, kom nemlig Lennart inn i livet hennes.

«Skulle ønske han var med oss»

I slutten av november var det to år siden Lennart gikk bort, men savnet etter han er noe Vendela kjenner ofte på. Nylig kom hun over et bilde av seg selv og han sammen og derfor la hun ut en åpenhjertig hyllest på Instagram til mannen som betød så mye for henne, nemlig bonuspappaen, også kalt «Lellepappa».

– Jeg savner han masse og tenker på han veldig ofte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer