Cecilie Kåss Furuseth

- Vent med joggebuksa til kvelden

Cecilie Kåss Furuseth vet hvor tøft det kan være å føle seg isolert og alene. Nå lager hun podcast med trøst til alle som er redde.

LAGER HELSEPODCAST: - Jeg tror mange som har det tøft fra før har det ekstra tøft nå, sier Cecilie Kåss Furuseth til KK. FOTO: Astrid Waller
LAGER HELSEPODCAST: - Jeg tror mange som har det tøft fra før har det ekstra tøft nå, sier Cecilie Kåss Furuseth til KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

- Jeg tror det er mange grunner til at innetid kan være ekstra vanskelig for en god del av oss. Alt fra helseangst, tvangslidelser, angst for å være alene. Kort sagt gjelder det veldig mange, sier Cecilie Kåss Furuseth - fra sitt hjemmestudio på telefon med KK.

I dag skal hun spille inn første episode av en ny podcast-serie som har fått navnet «God bedring», og det hele kickstartes med spesialepisode om koronaviruset. Med seg fra hvert sitt hjemmestudio er også fastlege Kaveh Rashidi og psykolog Peder Kjøs.

- Lytteren skal få god hjelp av fagekspertise, og jeg skal forsøke å lede det hele, sier Cecilie.

Ideen om en helsepodcast har vært på trappene en stund, ifølge Cecilie.

- Vi skulle egentlig ikke lansere før etter påske. Tanken er å kunne svare på alt fra psoriasis til kjærlighet - men så kom jo dette viruset da, og behovet for informasjon, råd og trøst er ganske akutt, så vi framskynder hele greia med spesialepisode om korona, forteller Cecilie som for øyeblikket er litt snufsete og derfor er beordret hjemmekontor.

- Skumle dager

- Målet er å gi både info, gode råd og litt trøst til alle der ute som trenger det, sier Cecilie som innrømmer at hun syns disse dagene vi er inne i er skumle.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer