Nett

Verdens dyreste juletre

Her er treet for deg som er lei av julepynt laget av doruller og vatt.

Publisert
Sist oppdatert
Planlegger du å ignorere de truende skyene på økonomi-himmelen og klinke til med en litt ekstra dekadanse til jul? Da er ikke norsk edelgran godt nok.

Gull og glitter

Verdens dyreste juletre er nå til salgs. Og vil du ha det i stua og pynte det med hjemmelagde flettekurver og norske flagg, vil det koste deg ti og en halv million kroner.Treet er i 24 karat gull, og er dekorert med 240 juveler og ranker av ekte perler.

Tyngre enn tre

Men synes du det er nok slit å få et tre av granbar i hus, er ikke dette treet for deg. Herligheten veier nemlig hele 21 kilo. Det gylne treet er utstilt i smykkebutiken Ginza Tanaka på et kjøpesenter i Osaka.

Dropper finanskrisa

- Vi vil gjerne få folk til å kjenne på en storslått atmosfære, til tross for de treige økonomiske tidene, sier en talsmann for smykkebutikken Ginza Tanaka. Vil du heller kjøpe noe fint til deg selv og de nærmeste enn et forgylt tre, er du helt på nett med kvinner for øvrig. Undersøkelser viser nemlig at det siste kvinner vil spare inn på, er skjønnhetsprodukter til seg selv.Luksus-treet etterfølger dermed det ultimate latskapstreet, som også selges i Japan. Dette treet kommer flatpakket, men står klart med blinkende lys og stjerne i løpet av to minutter. Ikke kjøpt julekjolen ennå? Her kan du se festkjolene du har råd til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer