Iman

Verdens første svarte supermodell – og David Bowies store kjærlighet

Iman blir 65 i år, og sverger til naturlige fillers -som i økt kroppsvekt.

IKON PÅ RØD LØPER: Iman på Emmy-gallaen i New York i november i fjor. Her kan man snakke om å eldes med stil. FOTO: NTB Scanpix
IKON PÅ RØD LØPER: Iman på Emmy-gallaen i New York i november i fjor. Her kan man snakke om å eldes med stil. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

– The struggle is real. But so is God.

Dette bibelverset (på norsk: Alt makter jeg i Ham som gjør meg sterk) skrev Iman på Instagram etter at hennes ektemann gjennom 24 år, popikonet David Bowie, døde i januar 2016. I 18 måneder hadde de kjempet mot kreften sammen, og holdt det hemmelig for en hel verden.

Det var ikke så overraskende. Ekteparet Bowie hadde alltid vært privat. De åpnet aldri hjemmet sitt for pressen, viste aldri fram datteren sin på tilstelninger, stilte aldri opp til fellesintervjuer. De hadde verken behov for eller lyst til å være et kjendispar.

De var Iman og David, to mennesker som elsket hverandre og levde et vanlig familieliv sammen med datteren Alexandria i New York. Der betød det lite at David var en verdenskjent rockestjerne, og at Iman var verdens første svarte supermodell og eier av et kosmetikkselskap med en omsetning på 250 millioner kroner i året. I dag anslås det at hun personlig er god for 100 millioner dollar.

Har hun noen gang tenkt på tilfeldighetene som gjorde at hun endte opp med dette livet?

LES OGSÅ: Venninnen bekymret for Meghan: - Vet ikke om hun holder ut

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer