Bilulykke:

- Vi drømte om utdanning, barn og familie. Nå sitter jeg igjen alene

Madelen (27) og ektemannen Stian var nyforelsket og gledet seg til fremtiden. Så ble de påkjørt bakfra.

BRUDEPAR: Madelen og Stian så frem til alt livet har å by på. Så rammet en bilulykke dem og endret på alt. FOTO: PRIVAT
BRUDEPAR: Madelen og Stian så frem til alt livet har å by på. Så rammet en bilulykke dem og endret på alt. FOTO: PRIVAT Vis mer
Publisert

Livet ble ikke som planlagt for Isabella Madelen Erichsen Etterlid. Likevel møter hun KK med et stort smil der hun trives aller best, sammen med hestene i stallen ved Skjeberg i Viken fylke. Rundt oss løper familiens hunder logrende.

– Hadde det ikke vært for familien min og hestene, er jeg redd jeg kunne gjort noe dumt, sier Madelen med bestemt stemme og ser rett på oss.

– Jeg er takknemlig for den hjelpen jeg får av kommunen, de som kommer er kjempeflinke, men helsevesenet har ikke nok folk. Jeg har fått sterk angst etter ulykken, og klarer ikke å være alene. Hadde ikke broren min satt livet på vent og bodd hos meg, og mamma kommet nesten hver dag, vet jeg ikke hvordan det hadde gått.

Madelen bor i omsorgsbolig i Sarpsborg, lillebroren (22) bor sammen med henne. Hun forteller historien sin uten å hoppe over de vonde detaljene. Det er fremdeles sårt å snakke om tapet av ektemannen og sin egen førlighet, men hun har fått god hjelp av psykolog til å sortere tanker og følelser.

Madelen håper historien kan få andre til å tenke seg om når de kjører bil. Et øyeblikks uoppmerksomhet kan gi uante konsekvenser og ødelegge noens liv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer