Thomas og Annette Numme:

- Vi er begge litt gæmliser

Annette og Thomas er stolte over at de fortsatt holder sammen på tross av at han i mange år knapt var hjemme.

– På et halvt år var jeg hjemme bare én eneste helg. Jeg skjønte at det gikk utover forholdet, sier Thomas om den travle tiden med «Senkveld», turneer og eventer. FOTO: Astrid Waller
– På et halvt år var jeg hjemme bare én eneste helg. Jeg skjønte at det gikk utover forholdet, sier Thomas om den travle tiden med «Senkveld», turneer og eventer. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Noen ganger blir fantasi virkelighet. Noen ganger kopierer virkeligheten kunsten. Kunsten å late som. Kunsten å komme seg unna …

Det var det som skjedde med Thomas Numme, kjent fra programlederstolen i «Senkveld», og kona Annette Walther Numme, en av Norges mest populære radiostemmer.

Året var 1994, og begge hadde nylig flyttet til Volda for å ta fatt på journaliststudier. Thomas husker da han så Annette for første gang. Da hun solbrun kom inn på festen etter tre uker med båtloffing i varme himmelstrøk:

– Du hadde på deg en høyhalset, spraglete genser og trange, lysegrå bukser, sier Thomas Numme (49) og snur seg mot Annette. Smiler som bare en mann kan som har latt kona forsvinne alene inn i en bleiehaug med tre unger og sett henne komme tilgivende ut på den andre siden.

– Jeg hadde veeeldig trange bukser, sier Annette Walther Numme (48) og himler med øynene.

Paret byr på te og gjør den siste finishen med tørking av bord lenge etter at vi har satt oss. Lite ved huset med storslagen utsikt over Oslofjorden minner sannsynligvis om de respektive hyblene i Volda som de to flyttet inn i på midten av 90-tallet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer