Kultur

Vi er ikke umettelige

Akk! Atter en av disse kokebøkene som lover trendy, moderne, men (for all del) lettlagd hverdagsmat.

Publisert
Sist oppdatert
Anmeldt av: Cecilie Klem



Hvor mange er det plass til på det norske bokmarkedet? Hvor mange oppskrifter på chili con carne og sitronkylling trenger vi?

Her er det bare å legge godviljen til og se etter hva som skiller den fra alle de andre bøkene. En positiv overraskelse er at små tekster ledsager hver oppskrift. De er lange og korte, opplysende og underholdende.

Maten er klassisk, stort sett europeisk og som oftest fra landene rundt det østlige Middelhavet. Og her faller boka ned på samlebåndet likevel. Innpakning og tone er glimrende, bildene er lekre og man får vann i munnen (som vanlig), men vi har sett denne maten for mange ganger før. Kanskje skulle man velge denne i mylderet, men mylderet har
vært her så lenge at vi allerede har for mange som ligner.

KK MENER: Solid håndverk og gode tekster, men denne maten har
vi allerede andre bøker om.

Karakter: kkk



«Ketsjup»
av Lars Lian og Ole Jacob Hoel
Diverse fotografer
Tapir akademisk forlag
kr 350

Vi er ikke umettelige
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer