Hvor mange er det plass til på det norske bokmarkedet? Hvor mange oppskrifter på chili con carne og sitronkylling trenger vi?
Her er det bare å legge godviljen til og se etter hva som skiller den fra alle de andre bøkene. En positiv overraskelse er at små tekster ledsager hver oppskrift. De er lange og korte, opplysende og underholdende.
Maten er klassisk, stort sett europeisk og som oftest fra landene rundt det østlige Middelhavet. Og her faller boka ned på samlebåndet likevel. Innpakning og tone er glimrende, bildene er lekre og man får vann i munnen (som vanlig), men vi har sett denne maten for mange ganger før. Kanskje skulle man velge denne i mylderet, men mylderet har
vært her så lenge at vi allerede har for mange som ligner.
KK MENER: Solid håndverk og gode tekster, men denne maten har
vi allerede andre bøker om.
Karakter: kkk
«Ketsjup»
av Lars Lian og Ole Jacob Hoel
Diverse fotografer
Tapir akademisk forlag
kr 350
