Du leser nå KK pluss

Samliv:

- Vi har fått tilbake respekten for hverandre

Etter 22 år ble Heidi og hennes mann skilt. De flyttet fra hverandre, for så å bli et kjærestepar som bor hver for seg.

– Ingen av oss lyst til å starte forfra med en ny kjæreste, ny svigermor og sammenbrakte barn, sier Heidi Kølle Andersen (45), som ble kjæreste med mannen Per idet de skilte seg fra hverandre. FOTO: Alex Tran
– Ingen av oss lyst til å starte forfra med en ny kjæreste, ny svigermor og sammenbrakte barn, sier Heidi Kølle Andersen (45), som ble kjæreste med mannen Per idet de skilte seg fra hverandre. FOTO: Alex Tran Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bildet var som tatt ut av et interiørmagasin. Far, mor og barn i den formfullendte forstadsidyllen. Velsmurte karrierer og et veltrimmet hus i Odense. Men bak fasaden ulmet uenighetene, og for halvannet år siden krakelerte glansbildet.

– Forholdet vårt handlet mer og mer om å strebe etter det materielle. Vi kranglet også om alt det praktiske. Til slutt var jeg så sliten av å suse rundt i hamsterhjulet at jeg følte meg som en zombie, sier Heidi Kølle Andersen (45).

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

KK Pluss - mer av virkeligheten

Over 50 kvalitetsartikler hver måned. Prisvinnende reportasjer og avsløringer. Premium format og lekker presentasjon

199,-/måned

ABONNER PÅ KK PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer