Du leser nå KK pluss

Samliv:

- Vi har fått tilbake respekten for hverandre

Etter 22 år ble Heidi og hennes mann skilt. De flyttet fra hverandre, for så å bli et kjærestepar som bor hver for seg.

– Ingen av oss lyst til å starte forfra med en ny kjæreste, ny svigermor og sammenbrakte barn, sier Heidi Kølle Andersen (45), som ble kjæreste med mannen Per idet de skilte seg fra hverandre. FOTO: Alex Tran
– Ingen av oss lyst til å starte forfra med en ny kjæreste, ny svigermor og sammenbrakte barn, sier Heidi Kølle Andersen (45), som ble kjæreste med mannen Per idet de skilte seg fra hverandre. FOTO: Alex Tran Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bildet var som tatt ut av et interiørmagasin. Far, mor og barn i den formfullendte forstadsidyllen. Velsmurte karrierer og et veltrimmet hus i Odense. Men bak fasaden ulmet uenighetene, og for halvannet år siden krakelerte glansbildet.

– Forholdet vårt handlet mer og mer om å strebe etter det materielle. Vi kranglet også om alt det praktiske. Til slutt var jeg så sliten av å suse rundt i hamsterhjulet at jeg følte meg som en zombie, sier Heidi Kølle Andersen (45).

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer