Jonathan Romano:

- Vi har prøvd å få pappa til å slanke seg lenge

Selv følte Jonathan fra «16 ukers helvete» at speilet jugde - for det han så var en kjekk fyr.

JONATHAN ROMANO: Livet er bokstavelig talt litt lettere etter at kjendiskokken Jonathan Romano deltok i det tøffe TV-programmet 16 ukers helvete. Familien hans er veldig stolt over at han har endret livsstilen. Her er han sammen med sine to yngste døtre, Julie i blått og Sarah i grått. FOTO: Beth-Kajsa Elveos.
JONATHAN ROMANO: Livet er bokstavelig talt litt lettere etter at kjendiskokken Jonathan Romano deltok i det tøffe TV-programmet 16 ukers helvete. Familien hans er veldig stolt over at han har endret livsstilen. Her er han sammen med sine to yngste døtre, Julie i blått og Sarah i grått. FOTO: Beth-Kajsa Elveos. Vis mer
Publisert

Det er august 2022. Jonathan er i ferd med å sette i gang noe som vil endre livet hans, slik han kjenner det. Foran han ligger 16 uker med helvete, bokstavelig talt. 20 av de 117 kiloene han bærer skal få bein å gå på. Men det skal ikke bli lett.

Jonathan ble opprinnelig kontaktet av Discovery da de skulle lage første sesong av «16 ukers helvete» i 2021. Han takket egentlig ja til det.

Men på det tiden studerte datteren Sarah på Hawaii, og skulle ha bachelorutdelingen sin samtidig som sluttfasen av programmet skulle være. Han ville prioritere å være sammen med datteren i stedet for å jobbe. Det har nemlig ikke alltid vært en selvfølge tidligere.

Han reiser til Hawaii for å feire datterens grad, men da hun får vite hva han har takket nei til, reagerer hun ikke som han hadde trodd.

- Da blei hun så innmari sinna og spurte «Hvorfor i all verden gjorde du det, det kunne endra livet ditt for godt.» Så jeg ble litt lei meg samtidig som jeg var veldig glad. Det endte opp med at vi kjøpte noen shotter og drakk oss veldig fulle den kvelden, forteller han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer