Cecilie Skog

- Vi klarer uendelig mye mer enn vi tror

Cecilie Skog mener vi bare bruker en brøkdel av kapasiteten vår i hverdagen.

I påsken skal Cecilie Skog til Middelhavet og ha et gledelig gjensyn med hengekøya og seilskuta Fryd. Foto: Per Heimly/ Aller Press
I påsken skal Cecilie Skog til Middelhavet og ha et gledelig gjensyn med hengekøya og seilskuta Fryd. Foto: Per Heimly/ Aller Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Her er det altså hun bor. Polfareren og tindebestigeren. I en loftsleilighet midt i tjukkeste Oslo. Med utsikt til en vårlys himmel riktignok, men ellers er det bare noen få synlige spor som røper at leiligheten eies av en blond versjon av Ronja Røverdatter.

I gangen hennes står et par langrennsski. På terrassen ligger soveposen og teltet til tørk. Og midt i stuen står Cecilie Skog, brun og vårfrisk, og stråler.

– Nå har jeg fått påfyll, sier hun.

Tilfreds med livet

Himmelen over oss er hvit. Cecilie var tilbake fra tur i går. Sammen med TV-teamet bak NRKs «Drømmeturen» og to heldige, utvalgte, har hun vært i Finnmark, på grensa til Russland. Hun har sett nordlys, et fantastisk spill på himmelen, hun har ligget i teltet og hørt på naturen og lurt på om det kanskje kommer bjørn.

Men først og fremst har hun blitt kjent med de to deltakerne, og tatt inn deres historie med hud og hår. For slik er Cecilie. Hun åpner opp for folk hun møter på sin vei. Hun er så glad i folk at det nesten er underlig å se henne for seg som en prikk i isødet, på vei til en pol. Men det er også Cecilie. Hun som må være i fred og få tenke tankene sine helt ut.I dag er hun bare vennlighet og glede.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer