Ari Behn

- Vi minnes Ari og hva som skjedde

Prinsesse Märtha Louise i ærlig og sårt innlegg om den tunge julehøytiden hun og kongefamilien går inn i.

ARI BEHN: Den avdøde forfatteren Ari Behn sammen med kona prinsesse Märtha Louise, datteren Maud og den øvrige kongefamilien under julefotografering på Skaugum i Asker lille julaften i 2004. FOTO: Knut Falch / NTB
ARI BEHN: Den avdøde forfatteren Ari Behn sammen med kona prinsesse Märtha Louise, datteren Maud og den øvrige kongefamilien under julefotografering på Skaugum i Asker lille julaften i 2004. FOTO: Knut Falch / NTB Vis mer
Publisert

Første juledag i år er det tre år siden forfatter Ari Behn begikk selvmord. Prinsesse Märtha Louises (51) eksmann ble 47 år, og han etterlot seg døtrene Maud (19), Leah (17) og Emma (14).

Naturlig nok er julehøytiden derfor vanskelig og tung for de tre døtrene, prinsessen og den øvrige kongefamilien.

Dette er noe 51-åringen skriver om i et åpent og ærlig innlegg, publisert på Instagram dagen før lille julaften.

«Tiden før jul er veldig tung i vår familie. Vi minnes Ari og hva som skjedde 1. juledag for tre år siden. Tiden er mørk både rundt oss og i oss. Vi trenger å sørge, gå gjennom følelsene - igjen - være til stede. Vi trenger ro. Jeg har tre barn å omfavne. Være der for. Tre barn med ulike behov og måter å takle sorg på. For sorgen varer i mange år».

Et svært tøft år for prinsessen og forloveden

Det er ikke til å stikke under stol at det delvis har vært et svært tøft år for prinsessen og forloveden Durek Verrett (48).

Sjamanen har fått kraftig kritikk for sine metoder, samt at kritikere har stusset over trebarnsmorens bruk av prinsessetittelen i kommersielle sammenhenger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer