Kk Reportasje

- Vi skryter av hvor bra du er i senga

Dette skulle kjendisgutta ønske vi visste om menn.

SNOKER I TOALETTMAPPEN DIN: Komiker Ørjan Burøe, rapper Erik Mortvedt og treningsekspert Yngvar Andersen avslører en del ting om mannfolk i denne saken! Foto: All Over Press/Sigbjørn Hofsmo/Petter Emil Wikøren
SNOKER I TOALETTMAPPEN DIN: Komiker Ørjan Burøe, rapper Erik Mortvedt og treningsekspert Yngvar Andersen avslører en del ting om mannfolk i denne saken! Foto: All Over Press/Sigbjørn Hofsmo/Petter Emil Wikøren Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Lurer du på hvorfor de dyre kremen dine blir så fort tomme? Eller trodde du han ikke brydde seg om hva du synes om han?

I ukens KK letter ti kjente menn på sløret, og forteller oss hvordan ståa egentlig er.

TRENINGSEKSPERTEN: Yngvar Andersen er personlig trener og eier av Mykje Meir, foredragsholder og kjent fra «Puls» på NRK1. Foto: Marie Waagan
TRENINGSEKSPERTEN: Yngvar Andersen er personlig trener og eier av Mykje Meir, foredragsholder og kjent fra «Puls» på NRK1. Foto: Marie Waagan Vis mer

- Tror vi ser bedre ut enn vi gjør

– Speilbildet er ofte veldig forskjellig blant kvinner og menn på min alder. Der kvinner ser mer elendigheten, får menn fram et forskjønnet speilbilde – de tror de ser bedre ut enn de gjør, hevder Yngvar Andersen (38), personlig trener og eier av Mykje Meir, foredragsholder og kjent fra «Puls» på NRK1.

Han sier han har mange erfaringer med nettopp dette.

- Menn på for eksempel 40 er plutselig like spreke som den gangen de var i militæret. Kvinner på den andre siden, de er bedre i praksis enn det de tror de er.

LES OGSÅ: Sminketrendene menn hater

STJELER PRODUKTENE DINE: Gutta stjeler faktisk en del av skjønnhetsproduktene dine - kanskje uten at du merker det! Foto: Thinkstock
STJELER PRODUKTENE DINE: Gutta stjeler faktisk en del av skjønnhetsproduktene dine - kanskje uten at du merker det! Foto: Thinkstock Vis mer

Stjeler i kjærestens toalettmappe

Vi kvinner gjør lurt i å gjemme unna de dyreste kremene våre fra kjærestene. Hvertfall om vi skal tro Erik Mortvedt (30), den ene halvdelen i popgruppa Erik og Kriss, aktuell med singelen «Insomnia» og Norgesturné.

– Jeg tar egentlig alt jeg ikke har i toalettmappa selv. Som oftest er det vel pinsett, og da kommer man litt tilbake til: «Hvorfor har du ikke kjøpt deg dette selv?» Og svaret på det er vel at jeg er veldig lite interessert i sånt, med unntak av de minuttene jeg står foran speilet. Også stoler jeg på at dama vet hva hun vil ha, og kjøper fine ting.

Men det er ikke bare pinsetten som er kjekk å ha for artisten:

- Ellers går det av og til utover ansiktskremene hennes, kanskje oftest dem. En runde bodylotion blir det i ny og ne, balsam til håret går det litt av, men det flaueste er vel de gangene jeg tar sånn skrubbesåpe til ansiktet, da føler jeg meg ikke plagsomt testosteronpreget, innrømmer Erik.

- Selv om jeg i utgangspunktet ikke er så flau over det, så henger det vel igjen et ørlite tabuslør over hele temaet. Det er en kjent sak at jenter «har lov» til å bruke alle slags produkter, mens vi menn tradisjonelt sett ikke skal trenge det. Men så er det jo sånn at sminke for menn er kult i mange miljøer, mens i andre igjen får du buksevann om du bruker sjampo og ikke motorsagolje til å vaske håret med.

LES OGSÅ: Dette mener menn om bikinien din

NYTT KK: I salg fredag 21. juni.
NYTT KK: I salg fredag 21. juni. Vis mer

- Skryter av hvor bra du er i senga

– Gutter er bedre enn sitt rykte! En guttekveld på byen handler ikke om å sjekke opp damer, men å komme seg ut og drikke øl og spille biljard med gutta til klokken to om natta. Vi går ut for å få noen timer fri, ikke for å få oppmerksomhet, påstår komiker Ørjan Burøe (38).

- Gjennom 16 år på scenen har jeg sett en del jente- og guttegjenger på byen, og det er jentene som er råest! Pyntet til trengsel og klar for et eventyr – eller for å dekke over for venninna si som er det.

- Vi gutter vil heller ha oppmerksomhet fra hun vi har hjemme. Det er også en godt bevart hemmelighet: Vi trenger like mye bekreftelse som dere, vi vil bare ikke innrømme det!

Jenter kan klage over at kjæresten ikke ser henne og aldri sier at han elsker henne, men det går begge veier, hevder han og legger til:

- Og en ting til: Mens jenter har en tendens til å klage over typen sin til venninnene, snakker vi dere opp. Vi skryter av deg, og sier gjerne at du er bedre i senga enn det du egentlig er. Sånn er vi!

Lurer du på hvem som sov i mamma og pappas seng til han var 14, og hvordan sko og verktøy er to sider av samme sak, bør du lese ukens KK (nummer 25 - i salg fredag 21. juni) der flere kjente menn kommer med sine avsløringer fra guttas univers!

LES OGSÅ: Menn liker at du er blitt dumpet

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer