Det enkle liv:

- Vi vil eie mindre for å leve mer

Bianca (45) og Espen (43) er enige om hva som er viktig i livet. Nå skal huset selges og fire voksne mennesker pluss en hund skal bo på 53 kvm.

SATSER: Bianca og Espen mistet begge partnerne sine tidlig. De våget å satse på nytt og oppdaget at begge kunne elske igen. Foto: Hilde Brevig
SATSER: Bianca og Espen mistet begge partnerne sine tidlig. De våget å satse på nytt og oppdaget at begge kunne elske igen. Foto: Hilde Brevig Vis mer
Publisert

Da Bianca (nå Simonsen) traff Espen Simonsen på Sukker for snart 12 år siden, hadde hun jobbet seg gjennom den tøffeste perioden i sitt liv. Hun var 31 å da mannen hun elsket tok sitt eget liv. Bianca ble enke til tvillinggutter og fosterbarn.

– Jeg var på min dårligste plass i livet, og situasjonen krevde utrolig mye av meg. Jeg kunne holde ut, men jeg skjønte etter hvert at jeg ville noe mer enn det. Et smil fra en tilfeldig, eldre mann på torget i Tønsberg åpnet øynene mine. Kanskje kunne livet bli bra igjen, forteller Bianca.

– Da jeg jobbet med å forstå min egenverdi, bli glad i og kjent med meg selv på ny, ble jeg også bevisst mitt eget ansvar for mitt liv. Jeg valgte å ikke bli et offer. Det ble en personlig, sterk reise. Jeg forsto at vi ikke alltid kan styre hva som treffer oss, men at vi kan velge hva det skal få gjøre med oss.

Bianca var på plass i seg selv, og ønsket å finne kjærligheten igjen.

Visste ikke at han var enkemann

Espen hadde lagt ned mye arbeid i teksten der han presenterte seg selv på Sukker. Dette leste ikke Bianca. Hun visste at hun lett kunne bli betatt av folks ord, og hun ville heller vite hvem de var. Bianca kontaktet Espen fordi hun syntes han så kjekk ut. Da de snakket sammen første gang, spurte hun:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer