HENNES KONGELGE HØYHETS: Denne trusen skal angivelig ha tilhørt dronning Elizabeth II, og nå skal de auskjoneres bort.  Foto: All Over Press
HENNES KONGELGE HØYHETS: Denne trusen skal angivelig ha tilhørt dronning Elizabeth II, og nå skal de auskjoneres bort. Foto: All Over Press Vis mer

Truser

Vil du kjøpe denne?

Dronning Elizabeths truse til salgs.

Publisert
Ennå ikke funnet den perfekte julegaven?

Dronning Elizabeth II’s truse er heldigvis til salgs, melder underholdningsnettstedet TZM.com.

SE OGSÅ: Dette sier undertøyet ditt om deg

Auksjoneres bort

Underbuksa har omtrent like mye sexappeal som et tynnslitt lommetørkle. Men det den mangler på utseende, tar den igjen i verdi. Trolig kommer den til å bli solgt for minst 9000 dollar - over 54 000 norske kroner.

Det var i alle fall den summen kjøperen av dronning Victorias truser måtte ut med i 2008, ifølge TMZ. Det samme auksjonshuset som solgte disse, Hansons Auctioneers and Valuers, håper nå å få fingrene i den nåværende dronningens truse.

SE OGSÅ: Dette er ikke en vanlig bh...

Se store bilder her:


Funnet hos Miami-playboy

Det kongelige underplagget, som har en brodert E med krone over på den ene siden, skal visstnok ha tilhørt den avdøde Miami-playboyen «Baron» Joseph de Bicske Dobronyi – også kalt Sepy. Men før dét var de selvsagt dronningens.

Baronen skal ha fått dem av en venn etter at de ble glemt igjen på et privatfly da dronningen besøkte Chile i 1968, skriver TMZ.

SE OGSÅ: Hun er den nye Diana

Stem her!

Ville du bydd på en kjendistruse?Kostbare kjendistruser

Sjokkert? Vel, det er langt i fra første gang stjernenes gamle truser blir solgt til høystbydende, ifølge Shine.yahoo.com.

Blant annet ble Michael Jacksons brukte og uvaskede Calvin Klein-truse auksjonert bort på eBay i 2008 – med en åpningssum på 1 million dollar. Den ble for øvrig konfiskert som DNA-bevis i 2003 da popkongen ble anklaget for barnemisbruk.

Glamourmodell Anna Nicole Smith’s gamle truser og bh-er ble også forsøkt solgt på eBay av hennes venn, Jackie Hatten. Men annonsen ble senere fjernet, da eBay vurderte salgsobjektene som «upassende».

Kjendiser som Fergie, Nick Cave, Helen Mirren, Daniel Day-Lewis og Emma Thompson, Sacha Baron Cohen og Nick Hornby og flere donerte sine underbukser til inntekt for nødlidende asylsøkere. Disse ble også auksjonert bort på eBay.

Nei, aldri!
 
574 (89%)
Ja, hvis jeg var skikkelig fan, så...
 
37 (6%)
Kanskje... skal aldri si aldri
 
27 (4%)
Usikker
 
4 (1%)
Dronning Elizabeth II. Foto: All Over Press
Dronning Elizabeth II. Foto: All Over Press Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer