Jennifer Lawrence

Vil ikke lenger omgås folk som ikke har politiske meninger

Etter at hun ble mor, har viktigheten av å være engasjert i samfunnsdebatten blitt enda tydeligere for henne.

JENNIFER LAWRENCE: Hun har alltid vært engasjert i politiske saker, og det har blitt enda tydeligere for henne hvor viktig det er etter at hun selv ble mor for et år siden. FOTO: NTB
JENNIFER LAWRENCE: Hun har alltid vært engasjert i politiske saker, og det har blitt enda tydeligere for henne hvor viktig det er etter at hun selv ble mor for et år siden. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Jennifer Lawrence (32) er først og fremst kjent for å være en av de største skuespillerne i Hollywood, men hun har også blitt en viktig stemme i likestillingsdebatten.

KK har blant annet skrevet om da hun og skuespillerkollega Amy Schumer protesterte mot abortsaken i fjor, og da hun tok en pause fra skuespilleryrket for å engasjere ungdom i politikk i 2018.

Nå har stjernen imidlertid fortalt i et intervju med Vogue at hun ikke ønsker å omgås mennesker som ikke har politiske meninger.

Identifiserer seg som feminist

Hun giftet seg med Cooke Maroney i 2019, og i fjor fikk de sønnen Cy sammen. Etter at hun ble mor selv, fikk hun en ny forståelse og kjærlighet for babyer. Sin egen sønn elsker hun høyere enn katten sin, noe hun ikke hadde trodd på forhånd. Dagen etter hun fødte, følte hun at livet startet på nytt.

Med en sønn på ett år har hun fått et nytt perspektiv på det å være forelder og viktigheten av å stå opp for det man tror på. 32-åringen har alltid vært engasjert i politiske saker, men kjenner at det er viktigere enn noen gang nå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer